Klantenservice

Kom in contact met Cateringconnect.nl 

Wij staan gedurende openingstijden voor u klaar. U kunt ons telefonisch, per e-mail, per post of via het contactformulier bereiken. Wij verzoeken u vriendelijk uw vraag zo duidelijk mogelijk te vermelden zodat wij deze sneller kunnen afhandelen. 

Heb je vragen over ons platform of ons aanbod?

We helpen je graag! Bel ons op 085 047 08 08 of stuur een email naar klantenservice@cateringconnect.nl. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:00. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen door op de knop ‘algemene vragen’ te klikken. 

Let op: het bovenstaande telefoonnummer is alleen bedoeld voor vragen. Het is niet mogelijk om telefonisch een offerte op te vragen bij een van onze cateraars. Gebruik hiervoor het offerteformulier op de pagina van de desbetreffende cateraar. 

Wil je jouw bedrijf aanmelden voor Cateringconnect.nl? 
We gaan graag voor je aan de slag om jouw bedrijf zo snel mogelijk op onze website te vermelden. Als je het onderstaande formulier invult onder ‘bedrijf aanmelden’, regelen wij de rest. Je kunt het bedrijf ook aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@cateringconnect.nl, je kunt hier ook terecht vragen. 

Wil je werken bij Cateringconnect.nl? 
Bekijk onze vacaturepagina voor openstaande vacatures. Wij staan ook altijd open voor een open sollicitatie, je kunt dan het onderstaande formulier invullen onder ‘solliciteren’. 

Media en pers

Neem voor interviews, persberichten en andere media gerelateerde zaken contact op met Jordy , jordy@cateringconnect.nl. 

Contact opnemen