Meinders catering

Wie we zijn
Meinders catering is een familiebedrijf en dat merk je. Het gaat om mensen, talenten en ambities. In 1990 starten de broers Spierenburg met het Meinders kaashuis, een typisch Amsterdamse delicatessenwinkel. Het bezorgen van eten liep vrijwel meteen goed. Onze groenteboer kon onwijs lekker koken. We vroegen hem om onze kok te worden… en de bezorging van lunchpakketten en maaltijden werd “serious business”. De “familie Meinders” groeide uit tot Meinders Catering van nu: een full-service cateringorganisatie met een landelijke dekking. De service die wij leveren wordt gedaan door mensen die alles van lekker eten weten en die van mensen houden. Wij verlenen onze diensten in heel Nederland aan bedrijven, ziekenhuizen, horecagelegenheden, onderwijs- en overheidsinstellingen, de grotere cateraars en uiteraard de consument. Dat mooie werk doen wij samen met onze vaste partners: de ambachtelijke bakkerij Brood BV en het uitzendbureau WerQdag. Het management van deze bedrijven zit in hetzelfde pand als Meinders Catering. Zo kunnen we kort op de bal spelen wat onze samenwerking ten goede komt.

Wat we doen
Ons assortiment beidt volop mogelijkheden voor een volledig verzorgd ontbijt, lunch of diner. Denk hierbij aan een feestelijk walking diner, hapjes in verschillende soorten en smaken, maaltijden, buffetten, lunches of ons ‘grab en go’ concept van BloemCool. Volop keuze in vega en veganistische eetwensen. Kortom, let’s eat!

Waarom kiezen voor ons
Met ambachtelijk bereide voeding en creatief maatwerk verzorgen wij extra betekenis voor onze zakelijke opdrachtgevers. Van een verzorgde afscheidsborrel voor een geliefde collega, een volledig georganiseerd event, tot 24/7 stand-by staan voor een onvoorzien situatie, bij ons zijn de cateringmogelijkheden eindeloos.


Meinders catering
Sloterweg 350
1171VJ Badhoevedorp

T: 0206170310
E: info@meinderscatering.nl
I: www.meinderscatering.nl


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Meinders catering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen