Koken met Co & DSR Food

Wie we zijn
Natuurlijk heeft u uw eigen wensen en ideeën als het om catering gaat. Als ervaren cateringbedrijf denken wij dan ook graag met u mee. Zo kunt u bij ons bedrijf kiezen uit diverse heerlijke hapjesschalen, die variëren van eenvoudig kaasblokjes tot een uitgebreide tapasschaal. Maar ons cateringbedrijf biedt u ook een ruim assortiment buffetten, salades, high tea en warme hapjes. Welk type catering u ook zoekt, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Wat we doen
Wij bezorgen catering op maat voor ieders portemonnee voor groot en klein , particulier en zakelijk. Wij leveren naar de particulier maar ook zakelijk en zijn erg breed in ons assortiment. Natuurlijk bent u van harte welkom om op onze website eens rond te kijken naar de verschillende cateringsoorten die wij u te bieden hebben. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren bij het samenstellen van uw buffet of borrelgarnituur. 

Waarom kiezen voor ons 
Als gespecialiseerd cateringbedrijf weten wij hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar optimale tevredenheid. Met de kwaliteit zit het helemaal goed, want onze ervaren medewerkers overtreffen graag uw verwachtingen. Als cateringbedrijf willen wij u inspireren en natuurlijk u en uw gasten laten genieten van onze tongstrelende hapjes, salades en vele andere lekkernijen! Als u graag op de kleintjes let, kunnen wij u alvast verzekeren dat wij het voordeligste cateringbedrijf van Nederland zijn. Dat scheelt, want u hoeft niet meer zelf in de keuken te staan en hapjes te maken. Uw cateringbedrijf DSR food verzorgt alles goed en goedkoop!


Koken met Co & DSR Food
Fluitersweg 140-78
7384BW Apeldoorn

T: 06 23 08 57 85
Ekokenmetco@gmail.com
I: www.dsrfood.nl

Openingstijden
ma – zo


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Koken met Co & DSR Food” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen