De Vliegende Indo

Wie we zijn
Het is al ruim 24 jaar mijn passie om de complete verzorging van uw feest te verzorgen. Voor zowel de culinaire kant als de aankleding bent u bij De Vliegende Indo in betrouwbare handen. Vanuit Wezep (bij Zwolle) verzorg ik in een straal van 100 km uw catering. 
Visie:
• Het organiseren van een feest, receptie of evenement is veel werk. Wij nemen u dit graag uit handen
• Catering is maatwerk. We denken graag met u mee
• Catering kan worden gebruikt als relatiemanagement. Wij maken er iets bijzonders van!

Lunch2u is de broodjes/lunchservice voor Oldebroek en omstreken. Onze service is voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Lunch2U is een onderdeel van Party & Catering De Vliegende Indo

Wat we doen
Zoekt u een cateringservice op maat of wilt u een kooksessie met collega’s? Ron van Pieterson, eigenaar van de Vliegende Indo, heeft een grote passie voor de Indische- en Nederlandse keuken. Specialist in het verzorgen van Indonesische catering maar kookt ook Nederlands. Verzorgt de complete organisatie van uw feest, bruiloft, barbecue of receptie en kookt op iedere locatie.  Houdt rekening met alle diëten en allergieën en gaat voor een Authentieke smaak. Wilt u genieten van échte Indonesische gerechten zoals de Bami Goreng, Gado-Gado, Saté en Daging Rendang? Wij regelen dit!

Waarom kiezen voor ons
Informele momenten zijn vaak de beste. Een goede culinaire verzorging van een bijeenkomst is daarbij essentieel. Probeer het eten en drinken eens te laten verzorgen door een professional. De kosten ervan wegen niet op tegen de rust en de ongedeelde aandacht die geschonken kan worden aan de mensen die voor jou aanwezig zijn.  


De Vliegende Indo
Vlasakker 17
8091MV Wezep

T: 06 20 41 14 69
E: info@devliegendeindo.nl
I: www.devliegendeindo.nl


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Vliegende Indo” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen