De Keuken van Elise

Wie we zijn
Welkom bij DekeukenvanElise! Elise is in 2016 kleinschalig gestart. Vanuit haar passie voor koken en het blij maken van mensen met heerlijk eten. Door hard te werken en te beschikken over een grote dosis creativiteit zijn we de afgelopen jaren hard gegroeid. Nu werken we met een team van 15 personen vanuit een grote nieuwe keuken die aan alle normen voldoet. Vanuit hier kunnen we van iedere catering opdracht een succes maken.

Wat we doen
Bij ons kun je terecht voor de lekkerste Italiaans-gerichte catering. Wij maken alles dagvers en met veel liefde en passie voor je klaar! We helpen je graag, van een kleine (bedrijfs-)lunch tot een grote bruiloft. We hebben een bijzonder en breed assortiment in Hapjes, lunch en maaltijden. Daarnaast werken we samen met partners die kunnen zorgen voor alles dat nodig is voor een compleet evenement. Heb je vragen? Wij denken graag met je mee! En we ontzorgen je graag.

Waarom kiezen voor ons
Bij ons staat de klant altijd echt op 1 en gaan we tot het uiterste voor de ultieme beleving. Dit op het gebied van lekker eten, maar ook van de totale beleving van jullie bijzondere dag.


De Keuken van Elise
Kerkstraat
5671 GP Nuenen

T: 04 03 08 47 55
E: elise@dekeukenvanelise.nl
I: www.dekeukenvanelise.nl


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Keuken van Elise” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen