Bourgondi

Wie we zijn
Wij zijn Bram Creemers en Niels Loomans, samen zijn wij Bourgondi gestart. Sinds onze studententijd in Maastricht is de droom van een eigen horeca onderneming ontstaan. Deze droom is ontstaan uit onze enorme passie voor eten en drinken die wij graag met andere mensen willen delen. Zodoende hebben wij medio 2019 het besluit genomen om een cateringbedrijf te starten, waar uiteraard het eten centraal staat. Omdat wij het delen van onze droom toegankelijk willen maken voor iedereen, bieden wij verschillende soorten services aan. Van lekkere hapjes voor bij de borrel, tot een luxe diner vers bereid aan huis, wij doen het allemaal. In samenspraak met u bedenken wij wat het beste bij de gelegenheid en uw wensen aansluit, of dit nu een buffet is, een leuke gin tonic bar of een uitgebreid meer gangen diner, u mag ons altijd bellen!

Wat we doen
Om meteen met de deur in huis te vallen: Niets bij Bourgondi is standaard. Alles wat vermeld wordt op onze website is aan te passen. Combineer, vervang, voeg toe of pas aan, de mogelijkheden zijn eindeloos (bijv.vegetarisch)! Kortom, de wensen van de gast staan bij ons op de eerste plaats. Alle menu’s op onze website zijn geplaatst ter inspiratie, hiermee laten we zien wat wij onder andere voor u kunnen doen. Uiteraard kunnen wij deze menu’s standaard leveren, maar andere wensen van de klant zijn vanzelfsprekend altijd mogelijk! Immers, Bourgondi is er om samen met u tot geweldige ideeën te komen, zo zorgen wij voor een onvergetelijk event. Daarbovenop faciliteert Bourgondi alle andere benodigdheden voor het evenement. Van de dranken tot het eten, van het servies tot het decor, wij zorgen dat u volledig ontzorgd wordt.

Waarom kiezen voor ons
Bij Bourgondi staan de wensen van de klant centraal. U bepaald het menu op basis van voorbeelden die wij aan u geven. Oftewel, op basis van uw wensen en visie en onze expertise komen we samen tot een uniek event. Daarnaast kunnen wij ook alles rondom het evenement regelen (verlichting, tenten, barren, aankleding, etc).

 
Bourgondi
Methusalemplein 10
5611VZ Eindhoven

T: 06 53 81 19 06
E: bourgondi-catering@outlook.com
I: www.bourgondi.nl

 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bourgondi” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen