Bekedam Food & Events

Wie we zijn
Uw vraag is onze uitdaging, uw wens onze opdracht. Wij denken in mogelijkheden en maken onze beloftes waar! Onze passie is u te laten genieten. Arjan Bekedam & Rob Veldkamp zijn twee jonge, bevlogen ondernemers met het hart op de goede plek en heel veel ideeën. Gasten een plezierige dag of avond bezorgen is hun doel. Met de ervaringen die zei hebben opgedaan kijken zei het liefst naar de toekomst, altijd een paar stappen voor de troepen uit. Elke dag is een nieuwe dag om wensen in vervulling te laten gaan. Wij zijn onderscheidend: ons aanbod is aangenaam en bijzonder zacht geprijsd. En dit alles in goed overleg met u. Wij blinken uit in: Voldoen aan verwachtingen Alle producten uit eigen keuken Professionaliteit Vernieuwen Uit handen nemen volledige organisatie Daadkracht Gedrevenheid In plaats van mooie woorden en gouden randjes, laten wij onze handen wapperen. Voor u, uw feest en uw gasten, onze gasten. Ons doorgewinterde horecateam is enthousiast, ademt gastvrijheid en service uit. Wij zijn u graag van dienst met een glimlach op ons gezicht.

Wat we doen
MESSCHERP OOG VOOR DETAIL EN NÈT EVEN ANDERS Pak ’n stoel en ga zitten. Bekedam Food & Events regelt het voor u. Met passie voor het horeca vak als drijfveer stellen wij alles in het werk om u volop van uw feest of evenement te laten genieten. Wij dragen u op handen. We reiken de drankjes aan, serveren het eten (met een gouden lepel als u dat wenst) en schuiven de stoel aan. Bij ons kunt u als feestvierder lekker op uw stoel blijven zitten en zorgeloos genieten van uw eigen feest, samen met uw gasten. Van eerste idee tot het opruimen van de laatste kruimel en de service erna, wij regelen alles!

Waarom kiezen voor ons
Bekedam Food & Events is een all-round cateraar, die uw feest van a tot z kan verzorgen. Wij hebben naast onze cateringbedrijf ook een verhuurbedrijf, hierdoor kunnen wij uw feest naar eigen wensen inrichten. Daarnaast zijn wij ook vernieuwend, onderscheidend en meedenkend in onze presentatie en gerechten. Onze creatieve koks kunnen ook ingezet worden voor live cooking tijdens uw feest/evenement en kunnen ook rekening houden met al uw dieetwensen.

 
Bekedam Food & Events Groningerstraat 7 
7418BX Deventer

T: 0570 79 60 50
E: info@bekedam.events
I: www.bekedam.events

Wij hebben ook een verhuurbedrijf: Bekedam Verhuur

 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bekedam Food & Events” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen