Al Gusto

Wie we zijn
Wij van Al Gusto zijn van origine een cateraar op het gebied van de Mediterrane keuken hebben complete mediterrane buffetten, zo hebben we een heel normaal buffet maar ook een buffet de luxe. Luxe tapas hapjes hebben wij ook in ons assortiment en ook hapjes buffetten zowel warm als koud.Ook kunt u bij ons terecht voor de Nederlandse keuken en een complete BBQ behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom de keuze is groot.

Wat we doen
Alles is bij Al Gusto huisgemaakt,voor grote gezelschappen hebben wij al een buffet vanaf €7,95 verder verschillende buffetten in verschillende prijsklasse. Dus voor iedereen betaalbaar,smaakvol en altijd ruim voldoende.Verder leveren wij gratis aardewerk servies,bestek warmhouders en servetten mee. Verder leveren wij ook een hapjesplank ,een plank gevuld met 14 verschillende hapjes in combinatie met onze hapjes pan is u feest compleet.

Waarom kiezen voor ons
Wilt u een keer echt u gasten verrassen bestel dan bij ons u buffet net even iets anders dus net even leuker.Succes verzekerd Wilt u weten hoe tevreden onze klanten zijn kijk dan even op ons gastenboek op onze site.

 

Al Gusto
Meidoornlaan
6921 EL Duiven

T: 06 24 54 82 17
E: info@algusto.nl
I: www.algusto.nl

 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Al Gusto” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen