Vers catering

Wie we zijn
Vers-catering is een Full Service cateraar in Utrecht als lokale cateraar en de directe omgeving. Onze missie: je ontzettend blij maken en laten genieten van eerlijke lokale producten! Elke dag weer werkt vers-catering aan het leveren van een perfecte smaak en belevenis voor onze klanten! Eigenaar Mike ontwikkeld Vers-catering voortdurend met oog op het werken naar een GROENE catering voor de toekomst. Samen met het hechte team onder begeleiding van Mike werken we met passie voor het vak. Welzijn voor mens, maatschappij en milieu staan daarbij altijd hoog in het vaandel.

Wat we doen
Met onze dagelijkse voorziening van ontbijt, lunch, borrel, diner catering en evenementen hebben we in de hele provincie al naam gemaakt bij vele bedrijven en cateraars. Ons aanbod is natuurlijk ook gevuld met de beste lokale producten, want er komt heel erg veel lekkers van het Utrechtse land.

Waarom kiezen voor ons
Wij als cateraar zetten graag onze expertise, ervaring en visie in om er een succes van te maken. Niets is te gek en alles is te realiseren. Wij kunnen alles voor u maken, bestellen, inspireren, verzinnen en arrangeren.


Vers-catering
Aert de gelderhage 7
3437KB Nieuwegein

T: 06 12 29 39 77
E: info@vers-catering.nl
I: www.vers-catering.nl 

Ma-vrij 8:00 tot 17:00
Zaterdag: 11:00 tot 15:00
Zondag gesloten


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vers-catering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen