Taylor Made Catering & Co

Wie we zijn
Taylor Made Catering is een exclusieve concept cateraar met oog voor detail en gelooft dat catering en koken twee verschillende dingen zijn. Voor elk product en voor elke gelegenheid zoeken wij de pareltjes, de specialisten, de traiteurs en kookgekken. Zo zijn wij bereid om het beste uit food en hospitality naar voren laten komen op uw feest, borrel, diner of bruiloft of dit nu voor 20 of voor 2000 gasten is. Wij werken met de meest kwalitatieve producten met een kleinere impact op het milieu, die met zorg en a la minute voor u worden bereid voor een once in a lifetime belevenis!

Wat we doen
Buffetten zijn verleden tijd. Geen dampende chafing dishes en overdadige schalen met salades. Wij maken het eten waar u bij staat, made to order, Taylor Made. Wij werken met de beste producten met een kleinere impact op het milieu, die met zorg en a la minute voor u worden bereid. Als diner, feestavond, zakelijke borrel of voor op een bruiloft creëert Taylor Made voor elke gelegenheid de perfecte food-experience.

Waarom kiezen voor ons
Creativiteit zit in het DNA van Taylor Made, het liefste schetsen we iets helemaal speciaal voor u, helemaal Taylor Made.

 
Taylor Made Catering & Co
Veemarktkade 8
5223 BH ‘s-Hertogenbosch

T: +31 73 203 25 85
E: info@taylormadecatering.nl
I: www.taylormadecatering.nl

 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Taylor Made Catering & Co” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen