Stern Partyservice

Wie we zijn
Wij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Al sinds 1936 verzorgt het bevlogen team van Stern Catering en Partyservice bijeenkomsten en ontmoetingen voor bedrijven, organisaties en particulieren. Van met zorg bereide en net even anders gepresenteerde culinaire verrassingen tot de organisatie van locatie, aankleding en vervoer. Dat doen we met veel oog voor detail en met persoonlijke aandacht voor iedere gast. Want bij Stern geloven we dat een bijeenkomst, feest of event pas een memorabele beleving wordt als alles klopt.

Wat we doen
De kern van Stern Het mooiste compliment dat wij kunnen krijgen is: “We hebben bijna niet gemerkt dat jullie er waren.” Het gaat immers niet om ons, maar om u en uw gasten. Om dat wat u samenbrengt. Wij zijn er alleen om te zorgen dat dat samenzijn zorgeloos verloopt en uw gasten zich meer dan welkom voelen. Gedegen voorbereiding Een vlekkeloze bijeenkomst, feest of event zit ‘m voor een groot deel in een goede voorbereiding. Daar gaat de meeste tijd in zitten. In goed luisteren en meedenken met de klant, ook voorbij onze eigen grenzen. In zorgen voor een organisatie met korte lijnen, een hecht team waarin je weet dat je van elkaar op aan kunt en waarmee je bijzonder flexibel kunt zijn. En natuurlijk in een flinke portie ervaring in alle aspecten van het vak, van logistiek tot beheersing van het culinaire ambacht.

Waarom kiezen voor ons
Hier mag u ons voor wakker maken We zijn en blijven nuchtere Zwollenaren. Zeggen we iets, dan doen we het ook. En we houden niet van op-de-borst-klopperij. Wél van mooie, ambachtelijke producten, klassiekers in een nieuw jasje, elegante delicatessen en pure en verrassende smaken. Van hard werken en elke dag een beetje beter worden. En van plannen op het laatste moment omgooien in die rare, onvoorspelbare, uitdagende branche van ons. Het komt erop neer dat we alles doen om voor u en uw gasten een gedenkwaardige beleving te regisseren. Dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen.

 
Stern Partyservice
Ossenkamp 2M
8024 AE Zwolle

T: 03 84 53 37 54
E: info@sternpartyservice.nl
I: www.sternpartyservice.nl

 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stern Partyservice” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen