Stek Amsterdam

Wie we zijn
Bij Stek zijn we dol op uitdagende catering klussen! We hebben veel ervaring met bedrijfscatering, huwelijken en corporate events. We doen alles op maat we denken graag met je mee over de aanpak van je event.

Wat we doen
Al ruim 5 jaar voorzien we met veel liefde Amsterdam Oost van een bourgondisch ontbijtje, lunch of borrel. Steeds vaker werden gevraagd om lekkere dingen op locatie te verzorgen en zo zijn we het catering vak ingerold. We doen alles op maat. We denken graag met je mee over de culinaire verzorging en invulling van je evenement, partijtje of kantoorlunch. Onze kookstijl kun je het beste als volgt omschrijven:

Waarom kiezen voor ons
Onze liefde voor eten is leidend bij alles wat we doen. We houden van mooie producten en laten deze het liefst zelf het werk doen. We koken graag met boter, houden van rijk, rustiek en comfort food. Lekker, echt, eten.

We houden het graag dichtbij huis. Er is zoveel fijns hier in de buurt te vinden. We werken graag met de producten van de Lindenhoff en Brandt & Levi. We houden van Noordzee vis en Hollandse kazen. Duurzaam en lekker. We werken het liefst met seizoensproducten. Die zijn betaalbaar, vers en lekker. Fijn voor mens & milieu.

 


Stek 
Amsterdam

Wibautstraat 95
1091GK Amsterdam

T: 020 70 20 79 7
E: harriet.vanutenhove@gmail.com
I: www.stek-amsterdam.com

Openingstijden: 
ma – zo


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stek Amsterdam” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen