Slump Catering & Events

Wie we zijn
Wij zijn de betrokken cateraar van Noord- en Midden-Nederland. Slump Catering & Events heeft alles in eigen huis om van ieder feest, of evenement iets bijzonders te maken. Organiseert u binnenkort een bruiloft, tuinfeest, bedrijfsfeest, personeelsfeest, receptie, opening of ander evenement? U bent bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar verzorgen wij de volledige inrichting en catering van diverse gelegenheden.

Wat we doen
Slump Catering & Events levert maatwerk voor kleine en grote gelegenheden, van bescheiden tuinfeesten tot spectaculaire bedrijf -of personeelsfeesten. Wij zijn trots op ons bedrijf en wij doen ons best om dit terug te laten komen in de organisatie van uw unieke evenement. De medewerkers van Slump Catering & Events zijn graag van de partij en gunnen u een fantastisch feest en heerlijk eten!

Waarom kiezen voor ons
Door met zorg aan onze gerechten te werken, zijn deze van de hoogste kwaliteit. Onze HACCP-certificering garandeert een bewuste omgang met het assortiment en geeft garantie voor kwaliteit en veiligheid. De goede prijs- en kwaliteitsverhouding trekt onze klanten aan. Wij hebben een breed assortiment aan hapjes, deze passen we aan op producten uit het seizoen of trends zodat we altijd iets lekkers en herkenbaars serveren. Hetzelfde geldt voor de rest van onze buffetten. Onze koks bedenken graag een menu passend bij uw gelegenheid.


Slump Catering & Events
Het Rister 11
8314RD Bant

T: 0527 27 43 27
E: iris@welkombijslump.nl
I: www.welkombijslump.nl 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slump Catering & Events” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen