Sjef Truck

Wie we zijn
Dit is Sjef Truck, een originele Citroën HY-oldtimer uit 1953. Omdat hij al heel wat jaren meeloopt, weet hij precies hoe een goed feest eruitziet. En Sjef houdt van lekker eten. Een sappige hamburger, verse soep, goed gevulde wraps en smakelijke hapjes zijn enkele van zijn favoriete gerechten. Maar eigenlijk lust hij alles. Wil je weten hoe Sjef Truck van jouw feestje een culinair succes kan maken waar je gasten jaren later nog over praten? Bel of mail dan even met de eigenaar van Sjef: die vertelt je er alles over.

Wat we doen
Sjef doet zijn boodschappen graag lokaal. Liefst in Berlicum, waar hij woont. Maar ook producten uit de omgeving van Den Bosch en de rest van Brabant kunnen zijn goedkeuring wegdragen. Als ze maar goed smaken, want daar gaat het om. Biologisch is hij ook, en natuurlijk komen alle gerechten vers uit eigen keuken. Sjef brengt alle gerechten hoog op smaak, zodat je er je vingers bij aflikt.

Waarom kiezen voor ons
Het gasten naar de zin maken is de favoriete hobby van Sjef. Zijn culinaire capaciteiten zijn daarom breed. Alles is mogelijk: een heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen, een gezonde lunch, een high-tea met vriendinnen, een diner op je bruiloft of catering bij een bedrijfsfeest. Jij bedenkt het, Sjef maakt het. Heb je een allergie of volg je een dieet? Houden we rekening mee. Onze Sjef heeft vriendinnen met glutenallergie, lactose-intolerantie en kent een boel vegetariërs, dus daar heeft hij zijn kookkunsten op afgestemd. Geef je wensen aan ons door en we stellen het menu speciaal voor jou samen.

 

Sjef Truck
De Enst 4
5258BM Berlicum 

T: +31 6 51063362
E: info@sjeftruck.nl
I: www.sjeftruck.nl 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Sjef Truck” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen