Ria Joosten Catering & Evenementen

Wie we zijn
Ria Joosten Catering & Evenementen streeft naar perfectie. Dat begint door zelf een excellente organisatie te zijn. Natuurlijke, pure producten en mooie materialen zijn essentieel om te komen tot een unieke beleving. Maar het échte verschil wordt gemaakt door de mensen van Ria Joosten Catering & Evenementen. Honderdtachtig medewerkers waar wij stuk voor stuk enorm trots op zijn, mensen die gedreven én opgeleid zijn om u en uw gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Mensen die u en uw gasten gastvrij en respectvol ontvangen en een open en eerlijke communicatie garanderen.

Wat we doen
Verrassen, daar is het ons altijd om te doen. Bij zowel de organisatie als de catering van een zakelijk of particulier evenement, wij zorgen ervoor dat uw gasten iets unieks beleven. Dit doen we door continu te werken aan innovaties op het gebied van catering, smaak en beleving. Daarnaast verdiepen wij ons optimaal in de wensen en behoeften van u én uw gasten. Want daar draait het uiteindelijk allemaal om. Gasten proeven de pure smaak van onze gerechten, ze voelen aan dat de sfeer helemaal past binnen het totaalplaatje en misschien wel het allerbelangrijkste: ze voelen zich optimaal gast. En u? U hebt een zorgeloze nacht vóór het feest of evenement en slaapt heerlijk voldaan erna. Dát is wat wij bedoelen met smaak, sfeer en meer!

Waarom kiezen voor ons
De basis van ieder evenement is onze catering van topniveau. Van bijvoorbeeld live cooking op locatie, de meest creatieve hapjes en amuses tot hoogstaand culinaire diners, het is allemaal mogelijk. We verdiepen ons in uw persoonlijke wensen, uw bedrijf, de branche en in mogelijkheden om uw evenement zo slim mogelijk te organiseren. Bij zakelijke evenementen kijken we goed naar het doel van het evenement; hoe kunnen we food, sfeer en hospitality inzetten om dit doel te bereiken


Ria Joosten Catering & Evenementen
Doorbrand 2
6086 PK Neer

T: 0475 495 021
E: info@riajoosten.nl
I: www.riajoosten.nl 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ria Joosten Catering & Evenementen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen