Mister Makan

Wie we zijn
Mister Makan is de Indonesische catering en foodtruck waar jij na een dag lang dansen op een festival intens gelukkig van wordt. Maar Mister Makan is ook je beste vriend wanneer de bedrijfskantine je neus uit komt, en de verse bereide nasi, broodje kip of saté de werkdag net even wat beter maakt. Het is dé plek waar je heen gaat wanneer je goed wilt eten voor een betaalbare prijs, en waar je altijd begroet wordt met een dikke vette smile.

Wat we doen
Het zou zonde zijn als mensen alleen tijdens het festivalseizoen van ons eten kunnen genieten. Daar is onze sappige saté met kroeproek net even wat te lekker voor. We openen regelmatig een pop-up kitchen, waardoor je je ook in de wintermaanden even in de festivalsferen waant. Dankzij de cateringservice van Mister Makan kun je heel het jaar door genieten van je lievelingsgerechten uit Indonesië. Of dit nou de gado gado salade, nasi, rijstafel of het broodje kip is– Mister Makan is de cateraar voor evenementen waar en wanneer jij maar wil. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Waarom kiezen voor ons
Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om af een toe een foodtruck op locatie in te huren. Waarom? Nou omdat het kan. En omdat tevreden personeel harder voor je zal werken. Aangezien liefde nog altijd door de maag gaat, is het antwoord dus vrij simpel. Laat de bedrijfskantine even voor wat het is en haal de Mister Makan foodtruck naar je kantoor!

Met maar een half uurtje opbouwen, halen we de Indonesische keuken naar jouw evenement in Nederland en België.

 

Mister Makan
Gyroscoopweg 23
1042 AC Amsterdam 

T: 06 41 22 29 18
E: melvin@mistermakan.nl
I: www.mistermakan.nl 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mister Makan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen