Frietfeest Liessel

Wie we zijn
Uw feest helemaal compleet maken met een frietwagen? Dat kan met FrietFeest Liessel! FrietFeest Liessel verzorgd heerlijke verse friet en snacks bij u op locatie. Wenst u een betaalbare, smakelijke en geheel verzorgde maaltijd tijdens uw feest of activiteit? Dan bent u bij FrietFeest Liessel aan het juiste adres! Geniet van onze friet en ruim aanbod aan snacks! Wij zijn actief in de regio Deurne, Liessel, Neerkant, Helenaveen, Venray en Venlo. Ook voor een frietwagen in het overige deel van Limburg kunt u bij ons terecht. Een frietwagen van FrietFeest Liessel op uw feest is makkelijk, smakelijk en betaalbaar voor zowel kleine als grote groepen!

Wat we doen
Frietfeest Liessel verzorgt heerlijke verse friet en smakelijke snacks. Wij komen op locatie naar u toe zodat u zorgeloos kunt genieten van gemak, betaalbaarheid en een smakelijke maaltijd die iedereen lust. Naast verse friet, bieden wij de volgende snacks aan: Frikandel (speciaal), Kroket, Bami, Kipcorn, Gehaktstaaf en Kaassoufflé. U geniet al vanaf onbeperkt patat en snacks vanaf €5,00 per persoon. Voor verenigingen en scholen bieden wij zelfs speciale menu’s aan vanaf €3,00 per persoon.

Waarom kiezen voor ons
* Gebruik van verse friet * Frietfeest Liessel bakt haar friet en snacks in 100% plantaardige frituurolie. * Duurzaam: Wij werken met papieren en houten verpakkingen. * Speciaal tarief voor verenigingen en scholen

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom FrietFeest Liessel? Neem dan snel een kijkje op onze Facebook pagina:


Frietfeest Liessel
Kanaalstraat 8
5757 RP Liessel

T: 085 080 3729
E: liessel@frietfeest.nl
I: www.frietfeest.nl 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frietfeest Liessel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen