De Mobiele Kok

Wie we zijn
Ambachtelijke catering service of het nou een lunch , buffet, high tea of BBQ is. we zijn van alle markten thuis , ook biologisch/ vegan voor de regio Utrecht en Amsterdam.

Wat we doen
Een bedrijfsfeest of een speciaal evenement organiseren? Dan is het prettig als de catering goed verzorgd is. Daarvoor bent u bij cateringbedrijf De Mobiele Kok aan het juiste adres. De Mobiele Kok verzorgt catering op locatie voor zowel bedrijven als particulieren, in allerlei vormen. Of het nu gaat om een kookworkshop, biologische catering, een friet- of snackwagen, een privé-kok of een bedrijfslunch; wij staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor ons 
(H)eerlijke catering, korte lijntjes van alle markten thuis! losse broodjes of complete lunches, ook vegan en biologisch buffetten met of zonder thema va 20 personen budget BBQ of luxe BBQ met of zonder thema, ook biologisch uw wens is onze uitdaging, vraag een offerte op maat aan! 

Om de kwaliteit van de gerechten te waarborgen, werkt De Mobiele Kok alleen met verse ingrediënten. Elke lekkernij wordt zelf bereid. Dat betekent ook dat er veel mogelijk is; u kunt niet alleen kiezen voor onze suggesties uit de brochure, maar ook uw eigen wensen doorgeven.

 

De Mobiele Kok
Industrieweg 42
3606AS Maarssen

T: 0346 58 05 80
E: info@demobielekok.nl
I: www.demobielekok.nl

Openingstijden: 
ma – zo

 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Mobiele Kok” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen