Delicio catering ​

Wie we zijn
Het team van Delicio – 20 ervaren food professionals – is sinds 1997 aanwezig bij de hoogtepunten in het leven van haar opdrachtgevers. Een verantwoordelijkheid die we niet alleen serieus nemen, maar ook met hart en ziel uitvoeren. Omdat je met een ervaren klein bedrijf te maken hebt is het contact altijd persoonlijk en in tegenstelling tot 1-mans bedrijven weet je ook zeker dat de afspraken kunnen worden nagekomen. 

Wat we doen
Delicio staat voor aandacht en goede smaak. Aandacht, door goed naar onze gasten te luisteren. Goede smaak, in food maar ook in hoe je met elkaar en je omgeving omgaat. Je ervaart dat tijdens onze kookworkshops en met onze catering activiteiten. Samen met onze relaties maken we waardevolle herinneringen. Aandacht en smaak leidt tot een leuker leven. 

Waarom kiezen voor ons 
Verder ‘ontzorgt’ Delicio graag. Ofwel, één aanspreekpunt, alles (catering, tent, inventaris, servies, bestek, glaswerk etc) goed geregeld. Iedereen bij Delicio is ook een echte liefhebber van mooie smaken en warme gastvrijheid. En niet onbelangrijk, we vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dat vind je terug in onze werkwijze, de manier waarop we inkopen en bijvoorbeeld de manier waarop we verspilling tegen aan. Genieten van het leven, maar wel op zo’n manier dat we de aarde op een goede manier doorgeven aan de volgende generatie.

Opdrachtgevers die zich thuis voelen bij Delicio, zijn mensen die houden van eerlijkheid, afspraken maken en nakomen, maatwerk, smaak en bewust in de maatschappij staan.


Delicio Catering
Hullerweg 107-B
8071 RN Nunspeet

T: 0341 – 26 08 00
E: info@delicio.nl
I: www.delicio.nl

Openingstijden: 
ma – zo


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Delicio Catering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen