Culinaire Duizenpoot

Wie we zijn
Lekker eten is onmisbaar bij een goed feest. Dat weet de Culinaire Duizendpoot. Daarom verzorgen wij voor je verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsborrel de lekkerste hapjes. Met onze catering heb je zelf nergens omkijken naar. In overleg stellen we een culinair menu samen. Vervolgens duiken onze koks achter het fornuis om alle gerechten te bereiden. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is de complimenten van de gasten in ontvangst nemen. Naast catering is de Culinaire Duizendpoot ook in te huren als kok aan huis en voor culinaire workshops. En wist je dat Sjef sinds kort ook deel uitmaakt van ons team? Met deze foodtruck krijgt elk feest een extra bijzonder tintje.

Wat we doen
Wij verzorgen uw catering wensen op maat. Samen met u maken wij een culinair menu, zodat u daarna onbezorgd van uw feest, diner of borrel kunt genieten. Tevens hebben wij een food truck, Sjef genaamd, die met ons mee kan op locatie. Wij koken dan vanuit Sjef en verzorgen zo uw feest, borrel of diner van heerlijk duurzaam eten.

Waarom kiezen voor ons
Wij zijn allemaal culinaire duizendpoten en het zal het u aan niets ontkomen. We denken graag met u mee om uw feest, borrel, diner onvergetelijk te maken. Neem contact met ons op voor al uw vragen. Culinaire groet, Culinaire Duizendpoot

 

Culinaire Duizendpoot
De Enst 4
5258BM Berlicum 

T: +31 6 51063362
E: ellen@culinaireduizendpoot.nl
I: www.culinaireduizendpoot.nl 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Culinaire Duizenpoot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen