Casa Lisetta

Wie we zijn
Vanwege onze (h)eerlijke gerechten welke wij bereiden maar ook zeker de service welke wij verlenen. Wij maken offertes op maat door eerst in gesprek te gaan met de klant om vervolgens een offerte te maken. Of het nu gaat om een catering voor 10 personen of 100, zijn wens is ons uitgangspunt.

Wat we doen
Wij gaan regelmatig naar Italie voor inkopen. Met deze producten verzorgen wij o.a. onze cateringen en kookworkshops. Pure eerlijke ingredienten waar we mee werken. Geregeld komen wij kleine producenten tegen waar wij de mooiste en lekkerste producten van afnemen. Producten met een verhaal. Onze catering kan d..m.v. het afleveren op locatie, tot cateren vanuit onze foodtrucks waaruit we gerechten zoals pasta, pizza porchetta, arrosticini, ijs, en bijpassende wijnen, bieren en koffie kunnen verzorgen. ook koken op locatie behoort tot de mogelijkheden

Waarom kiezen voor ons
Vanwege onze (h)eerlijke gerechten welke wij bereiden maar ook niet te vergeten de service die wij verlenen. We maken offertes op maat door eerst in gesprek te gaan met de klant om vervolgens een offerte te maken. Of het nu gaat om een catering van 10 of 100 personen uw wensen zijn ons uitgangspunt.

 
Casa Lisetta
Beeksestraat 7a
4841GA Prinsenbeek

T: 06 48 26 48 45
E: info@casalisetta.nl
I: www.casalisetta.nl

 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Casa Lisetta” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen