Bar Bistro Calypso

Wie we zijn
Bar Bistro Calypso is een gemoedelijke huiskamer met een fijne drankkaart. Daarbij laten wij Eindhoven zien hoe lekker plant-based food kan zijn! We zijn dan ook verkozen tot het beste vegetarische restaurant van Nederland, en restaurant van het jaar in Eindhoven! Elke woensdag t/m zondag kan je bij ons terecht voor hapjes, drankjes en bordspelletjes. Gezellig! Maar ben jij op zoek naar een locatie om af te huren voor jouw bruiloft, verjaardag, bedrijfsborrel, jubileum, promotie, presentatie, of ander feest? Dat kan natuurlijk ook! Calypso regelt het!

Wat we doen
Ons doel is om plantaardig eten en drinken zo lekker en laagdrempelig mogelijk te maken, voor iedereen die van goed eten houdt! Onze gerechten zijn robuust, bourgondisch en een beetje ruig. Lekkere no-nonsense gerechten, die tegelijkertijd herkenbaar en toch bijzonder zijn.

Waarom kiezen voor ons
Eten zonder dierlijke producten is geschikt voor mensen van alle leeftijden, allergievriendelijk, en goed voor dieren en milieu. Maar weet je…. het is vooral gewoon HEEL ERRÛG LEKKER!

 
Bar Bistro Calypso 
Stratumseind 83
5611ER Eindhoven

T: 06 11 10 57 60
E: info@bistrocalypso.nl
I: www.bistrocalypso.nl

 


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bar Bistro Calypso” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contact opnemen