Ab's Cookery

Wie we zijn
Met mijn bedrijf Ab’s Cookery verwen ik klanten met culinaire lunches en diners, bij hen thuis of op locatie. Daarnaast verzorg ik kookworkshops en kookclubs voor mensen die, net als ik, graag genieten van een mooie maaltijd .

Wat we doen
Maak van iedere gelegenheid een smaakvol evenement Culinaire catering:  onbezorgd en puur genieten. In een ontspannen sfeer genieten van lekker eten, passende dranken én het gezelschap… daar gaat het om bij kwaliteitscatering. Van luxe hapjes aan huis tot een walking dinner op een speciale locatie. Laat je verwennen, beleef een culinaire middag of avond en ontdek de kracht van verfijnde kookkunst. Beleef een feest voor de smaak.  

Waarom kiezen voor ons
Met mijn cateringbedrijf Ab’s Cookery maak ik het verschil door ieder evenement als een op zichzelf staande gelegenheid te benaderen. Als kwaliteitscateraar serveren we precies dát, waar de gelegenheid om vraagt. Full service cateren Een particulier evenement of een zakelijke bijeenkomst, een intiem familiefeest of een walking dinner, maar ook de catering bij een uitvaart; Ab’s Cookery verzorgt het tot in de details. Ik neem je, samen met gekwalificeerde medewerk(st)ers, alle zorg uit handen. De aankleding van de locatie, de service en de opstelling geven nét het extra smaakvolle accent.

Ab’s Cookery heeft de juiste partners om het hele evenement te verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden; ik denk graag met je mee.


Ab’s Cookery
Jeanne d’Arclaan 13
1183AX Amstelveen

T: 06 24 78 24 35
E: info@abscookery.nl
I: www.abscookery.nl

Openingstijden: 
ma – zo


Contactgegevens

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ab’s Cookery” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Offerte aanvragen